Pogoji poslovanja in uporaba spletne strani

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne strani aljazplankl.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). aljazplankl.com je spletna stran, ki jo upravlja PlanVit Aljaž Plankl s.p., ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani aljazplankl.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),   
 2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon), 
 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),  
 4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani naj bi bil dostopen v razumljivem roku),  
 5. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in ostale stroške,
 6. način plačila in uveljavitve storitve   
 7. časovno veljavnost ponudbe   
 8. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca reklamacija storitve
 9. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi kontaktnimi podatki.
 

Ponudba storitev

Zaradi narave naših storitev (izvajanje tečajev na različnih lokacijah) se dogodki na spletni strani aljazplankl.com pogosto ažurirajo in spreminjajo.

Vsi tečaji se izvajajo pod vodstvom mentorja, za katerega se tako mentor in ob enem ponudnik aljazplankl.com zavezuje, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Spletna stran aljazplankl.com si prizadeva za natančnost in ažurnost urnikov in si pridržuje pravico spremembe ali odpovedi tečajev v primeru bolezni, ali premajhnega števila prijav.

Načini plačila

Na spletni strani aljazplankl.com ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

TEČAJI IN DELAVNICE

 • preko nakazila UPN na TRR (PlanVit Aljaž Plankl s.p.)
 • plačilo preko Paypala
 • preko plačilnih kartic Master Card, Visa

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

Cene

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh kupcu skušal ponuditi ustrezno cenovno rešitev, ki bo služila obojestranskemu zadovoljstvu.

Karto za predavanja, delavnice in tečaje je potrebno plačati pred samim začetkom udeležbe.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik  potrdi naročilo z izdanim mailom, ki vsebuje račun, oziroma v primeru vadb – po poteku 48 urnega roka rezervacije. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Rezervacija mesta in nakup

Rezervacija mesta se opravi z izpolnitvijo prijavnice, ki se nahaja v posameznem zavihku spletne strani aljazplankl.com

S klikom na gumb »prijavi se« sledi vnos osebnih podatkov in podatkov za plačilo računa. Z oddano prijavnico na elektronski naslov prejmete sporočilo s podrobnejšimi podatki in predračun.

S tem je vaše mesto na predavanju/delavnici/tečaju rezervirano za 48 ur. V tem roku je za dokončno potrditev udeležbe potrebno opraviti tudi plačilo.

Pravica do odstopa od nakupa

Po nakupu je odstop nakupa možen samo v primeru pisne odpovedi najkasneje 3 dni pred pričetkom predavanja/delavnice/tečaja ali pa v primeru bolezni, za katero mora biti mentorju predloženo zdravniško potrdilo. V tem primeru je možno tečaj nadomestiti v prihodnjih terminih, ali pa dobiti povrnjen denar.

Popusti in akcije

Ponudnik si pridrži pravico spreminjati ali odstraniti ponudbo tekočih akcij. V primeru, da je plačilo opravljeno preko plačilnega naloga UPN  (TRR) in je akcija oz. promocija v tem času potekla oz. je bila odstranjena, se ponudnik zavezuje, da bo upošteval akcijo oz. promocijo ob času, ko je bilo opravljeno plačilo.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo, prav tako bodo trajno varovane osebne slike tečajnikov. Izbrane slike tečajnikov bodo objavljene samo v primeru dogovora in pisnega soglasja tečajnika o njihovi objavi.

Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko e-maila ali telefona posredovanega na prijavnem obrazcu samo za namene opominov, ali informacij o spremembi podatkov storitve. Stranka lahko ponudnika kontaktira prek e-maila planvit@aljazplankl.com ali telefona 041-905-951 v času uradnih ur in sicer: od ponedeljka do petka med 09:00 in 16:00. 

Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Vse o politiki varovanja osebnih podatkov si preberite na:

https://aljazplankl.com/politika-zasebnosti

 

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil mesto na čakalni listi. Ob sprostitvi mest ali novih terminih bo kupec takoj obveščen. V primeru zapolnjenosti mest in že izvedenega plačila bo ponudnik kupcu lahko omogočil tudi preklic naročila ali zamenjavo rezervirane storitve.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte ali telefona. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se obvezuje, da se bo v roku petih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljne obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Narejeno z ljubeznijo do narave 2021 © PlanVit Aljaž Plankl s.p.

Pogoji poslovanjaPolitika zasebnosti | Piškotki